divendres, 25 de novembre del 2011

Pilé on 45. I tanquem l'any amb una sessió 100% modernista


Aquest mes de desembre serà un final d'any per al Pilé on 45 molt especial. I serà molt especial per dos grans motius, però deixem el segon motiu per més endavant... i centrem-nos en la propera sessió del Pilé on 45 al Anònims, és a dir el divendres 16 de desembre de 2011. El darrer d'enguany.

I és que el proper Pilé correrà a càrrec de dos mods gironins, un per naixement i l'altre d'adopció. Parlem de Lluís Cardenal i Claudio de Rossi (DNA Groove). Lluís, home elegant de la terra i alhora internacional; l'altre, en Claudio, italià d'estil internacional fincat a un petit racó de La Selva gironina. Ambdós ens han fet un gran regal accedint amb el seu entusiasme a venir a servir-nos notables tapes sonores i unes bones llesques de cru vinil, a 45 rpm. Ambdós respectables i sol·licitats Dj's en incomptables clubs mod i altres festes dedicades als millors sons dels anys 50 i 60; en aquesta ocasió ens portaran les maletes plenes de cançons de R&B, Soul, Jazz i Ska.

Us animem a que vingueu a comprovar-ho, estem segurs que no decepcionarà a ningú.

Recorda, divendres 16 de desembre de 21 a 02 hores al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers).


4 comentaris:

  1. Caram nois! Aneu forts!
    Ara viam com us ho fareu per mantenir el nivell el mes següent.....
    Salut i força al vermut.

    ResponElimina
  2. L'any que ve, o sigui el mes vinent, serà també un gran Pilé de ben segur ;)

    Nosaltres posarem el cartell, els plats i les ganes de fer córrer el vermut, la cervesa de Canovelles o el vi de la terra mentre... ui ui ui, que m'envalo i encara no és temps de destapar res ;)

    ResponElimina
  3. cada vegada feu cartells i sessions més bones

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies! És tot un privilegi veure com allò que vam començar per intentar difondre les músiques que ens agraden, en format vinil, va tenint mica en mica més acceptació per aquí aprop. I dels cartells, doncs dir que estem més que contents amb el resultat, que és fruit del treball desinteressat de bons amics nostres, la qual cosa fa sentir-nos també molt afortunats perquè plasmen perfectament l'estil que dessitjem.

    Salut!
    Genís.

    ResponElimina