dimecres, 21 de desembre del 2011

El nostre suport, amb els treballadors del 061

Recents notícies als medis ens tornen a la realitat. Tot i que el Colectivo Tiempos Modernos organitzi punxades de discos, i que desitgem vibrar i passar-ho bé, no som aliens al nostre entorn. La problemàtica social que ens acompanya en aquests dies no minvarà, però davant el fred que ens ve a sobre sorgeixen espurnes de protesta social. Una protesta que neix al calor de la gent de baix que lluita per sobreviure o simplement per defensar la seva dignitat, una dignitat que nosaltres també reivindiquem des d'aquí.


Ja fa gairebé un any que el Colectivo Tiempos Modernos es va posar en marxa per organitzar una festa solidària amb la lluita que duien els treballadores i treballadores del 061 en aquells moments, en la qual vam poder gaudir de grans dj's i excel·lent música en un ambient alliberador com era, i és, el Centre Social Autogestionat Can Vies de Sants (BCN).




En aquella festa vam comprovar que els amants de la música negra en general, i del Soul en particular, som gent amb ànima i gens allunyada a la realitat social del moment. Vam poder compartir una estona immillorable i fer una petita i humil aportació econòmica a la lluita que portaven els treballadors del 061 en ple conflicte.

Ara però, ni deu mesos han hagut de passar, comprovem com la cosa no ha millorat però en canvi el ressò mediàtic ha anat en augment. "Para muestra un botón" que diuen...



Exempleados del 061 protestan por la reducción de plantilla del SEM



En un moment en el que els rics cada cop són més rics, i els pobres més pobres, mantenir l'esperança i donar suport (ni que sigui moral) a aquella gent que no s'agenolla i segueix lluitant és un deure moral per nosaltres. Valgui aquesta petita entrada per mostrar, doncs, el nostre suport i admiració pels lluitadors del 061 que tantes vides han contribuït a salvar i que ara les administracions de tots i totes els hi donen l'esquena, no deixem doncs que la societat també ho faci.

Keep the faith!

2 comentaris:

  1. Molta gent, ja sigui tocada per la dispersió postmoderna o per tantes maneres intencionades o no de passar dels temes socials, intenten escindir la música del temps històric i de tants episodis a retenir. Ja s'ho faran!

    Des del Maresme, doncs, expresso una total identificació amb l'esperit d'aquest blog. la música i la lluita unides en un sol format sonor i combatiu. Salutacions anticapitalistes!

    Keep the Faith!
    Per la unitat d'acció de tots els revolucionaris!

    ResponElimina