dimecres, 11 de gener del 2012

Power to the People... then and now


Iniciem l'any amb les piles carregades i amb ganes de contestar totes les afliccions socials que tenim; i els amics de Negres Tempestes ens han brindat una oportunitat magnífica. Aquest divendres 13 de gener organitzen una vetllada dedicada al moviment social afroamericà més rupturista que el segle XX va parir, el Black Panther Party.

Tot s'iniciarà amb un cinefòrum que organitzen al CSA Can Vies (C/ Jocs Florals, núm.. 40-42 Sans, BCN), amb la pel·lícula "Panther" on es relata què va ser aquest moviment revolucionari als EEUU, i alhora amb més estil en la manera de vestir i les formes de repel·lir les injustícies socials i racials que afrontaven:


I, a continuació, ens tornarem a trobar als plats els dj's del Pilé amb els amics maresmencs de Stereo2 Soundsystem, els reis de la black music contestatària de Premià. En aquesta ocasió, posarem l'agulla al vinil conjuntament per a divulgar els sons negres que més ens agraden dels anys 60 i 70, principalment però molt probablement no única. Jazz, Funk, Soul i R&B en una combinació de ràbia i poesia sonora.

Us animem a no deixar passar la oportunitat!
Power to the People!



3 comentaris:

  1. ja ho hem a anunciat al blog, salut i black sound!

    ResponElimina
  2. Bones propostes de lluita, ball, orella i diversió.
    Sense el casament de la lluita i l'amor, no aniriem bé. Great Black Music! Ancient to the Future!

    ResponElimina
  3. Parlar de la música com una cosa sense relació amb el que passa fora dels estudis de grabació o els escenaris és un crim terrible.

    Cal disfrutar de l'art com a art que és, dacord, però tampoc oblidem d'on neix i més quan parlem de quelcom popular.

    Salut!

    ResponElimina