diumenge, 8 d’abril del 2012

1er aniversari del Pilé on 45

Amics i amigues, aquest mes d'abril farem un primer any des que el Colectivo Tiempos Modernos posà en marxa aquesta aventura a l'Anònims de Granollers. Vam iniciar aquest camí a Granollers, ciutat que havia acollit anys enrere una notable escena musical i que amb el pas del temps va anar minvant fins arribar a l'actual situació de profunda sequia en quant a varietat de propostes.

Som conscients que a Barcelona hi ha una oferta molt més atractiva, i que la proximitat de la nostra comarca a la ciutat condal fa que nadem contra corrent. Però el cert és que aquest primer any és per nosaltres molt satisfactori, gràcies a tota la gent que heu anat passant un dia o un altre pel Pilé, vosaltres els imprescindibles, fent acte de presència evidencieu que amb pocs recursos però molta passió es poden crear iniciatives totalment independents, de qualitat i amb públic in crescendo.

El nostre Pilé on 45 és, potser, diminut. Diminut i militant, alhora. No ens cansem, al contrari estem plens de ganes i per això aquest mes d'abril volem celebrar amb tots vosaltres amb una doble sessió que ben aviat anunciarem. Fins aleshores, us deixem les dues dates properes a tenir en compte a l'Anònims: els divendres 13 i 20 d'abril. Amb sorpresa incorporada...


Bé, no cal dir que desitgem i esperem veure les vostres sabates dançant davant la barra de l'Anònims els propers dies, hi sou més que convidats.


I abans de deixar aquesta entrada al bloc, una de les pistes de com va sorgir el nom del Pilé on 45...
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada