dissabte, 7 de juliol del 2012

Per acomiadar la temporada, un cap de setmana d'infart

I és que el Colectivo Tiempos Modernos es vol treure el barret per tots vosaltres que ens heu acompanyat tots aquests mesos. El més d'agost ens dedicarem a d'altres menesters, però abans de dir bones vacances hem omplert de sessions el cap de setmana del 20 al 22 de juliol.

El proper divendres 20 de juliol de 21 a 02 hores, com marca la nostra pecadora religió, sessió Pilé on 45 al nostre estimat Anònims (menjars i pensars, i darrerament també balls de bar). Gaudirem de la presència de la nostra convidada Eva Lussina, de León, que és tota una experta en els millors sons mods: R&B, Soul, Ska... i estem segurs ens farà ballar amb la seva col·lecció de vinils.

Recorda: Divendres 20 de Juliol, a partir de les 21 hores, Pilé on 45 al Anònims (C/ Miquel Ricomà, 57, Granollers).



Per altra banda, dissabte us convidem a visitar el emblemàtic i collonut Pub Calidae de Caldes de Montbuí, on serveixen els millors còcktels de la comarca (i possiblement del món). Allà organitzarem una nova sessió del Black Sounds, on els dj's Rumble59, Wildman, Carlos Cactus i Genís Worksong tenen preparada una sessió gamberra on sonarà RnR, Surf, Funk, Soul, R&B... Ah! I si encara no hi heu estat a la Plaça de la Font del Lleó de Caldes no podeu deixar escapar l'oportunitat, ja que estarem posant discos allà mateix.

Recorda: Dissabte 21 de Juliol, a partir de les 23h, Black Sounds al Pub Calidae (Pl. Font del Lleó, 13, Caldes de Montbuí).



Finalment, aquest diumenge tindrà lloc el darrer mo' Pilé. És una llàstima haver d'anunicar-vos que la nostra aventura a Terrassa s'acaba, i que el mo' Pilé no tornarà a la casa modernista Baumann. El motiu escapa a la voluntat del Colectivo Tiempos Modernos i del Barinbau, però a partir de setembre aquest projecte ja no renovarà amb l'ilustre Ajuntament de Terrassa. Motiu pel qual hem d'abandonar el mo'Pilé.

No obstant, us recordem que la darrera cita on brindarem pel futur serà el diumenge a l'hora del vermut, on tindrà lloc la darrera sessió del mo' Pilé, com sempre, amb els discos de Carlos Cactus i Genís Worksong.

Recorda: Diumenge 22 de Juliol, de 12 a 15 hores, mo'Pilé al Barinbau (Av. Jacquard, 1, Terrassa)


 

2 comentaris:

  1. mentre llegia això em deia..."hi vaig", però veig que és el dia 20 i precisament tenim festa de cloenda del nostre cicle a la mateixa hora a la costa...hem de coincidir, doncs tenim molt de coses per intercanviar i disfrutar.
    Salut!

    ResponElimina
  2. I tant Àngel, hem de veure'ns un dia i fer-la petar una bona estona.

    I quan abans millor ;)

    Salut,
    Genís.

    ResponElimina