dijous, 18 d’abril del 2013

Pilé on 45, Mo'Pilé i aniversari Anònims

Estem de sort, tenim un cap de setmana que comença dora i acaba bé.

Avui dijous 18 d'abril la nova cita mensual amb mo'Pilé a la Naub1, on tindrem l'ocasió de veure en V.O.S.I. el film spaghetti-western "Gli Specialisti" (1969) de Sergio Corbucci. Una sessió de cinema que vindrà acompanyada de la millor sel·lecció, en format vinil, de reggae i soul a càrrec dels Pilé Dj's.



Demà divendres 19 d'abril tindrà lloc el 8è aniversari del restaurant-llibreria Anònims, aniversari del que participarem en la seva celebració i que us animem a tots i totes a venir-hi. A més a més del Pilé on 45 que tindrà lloc, hi haurà un concert previ a càrrec del amic Carles Belda i Jaume Arnella amb cançons d'ahir per avui plenes de força i ideals.



I ja per acabar la nit, tindrem el nostre habitual Pilé on 45 que malgrat que per problemes tècnics no haguem pogut disposar de cartell per a la ocasió, sí tenim les ganes de poder compartir amb vosaltres una convidada d'honor. Vinguda de terres de Lleó comptarem amb Eva Lussina als plats del Pilé on 45. Els més savis recordaran que ja vam publicitar un cartell fa temps amb la seva presència, malhauradament en aquella ocasió va fallar-nos el destí i no va poder fer-nos ballar. Avui, però, tenim la certesa que divendres serà un Pilé per gaudir-ne amb els plats a 45 revolucions per minut, amb els singles de l'Eva versats sobre el millor R&B, Soul, Ska i unes gotes de càlid Boogaloo. No s'ho perdin!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada